Hrabriša i prijatelji na Beogradskom maratonu

Beogradski maraton je održan pod sloganom „Prijateljstvo na duge staze“, koje simbolizuje tradiciju dugu 35 godina i zajedništvo između Beogradskog maratona i svih njegovih domaćih i stranih učesnika, pokrovitelja, sponzora i partnera.
U duhu slogana “Prijateljstvo na duge staze”, Hrabrišu su podržali prijatelji trkači iz kompanije MSD koji isu donirali sredstva u iznosu 130.000 RSD udruženju Hrabriša. Osim prijatelja trkača iz MSD Srbija, pridružile su im se kolege iz Bugarske te nam je velika čast što su i oni trčali za Hrabrišu.

Hrabriše su naravno bile na startu da ohrabre trkačue i daju vetar u leđa i naravno na cilju smo dočekali naše trkače i zahvalili se za prijateljstvo i pretrčane kilometre.

Čast nam je što je Hrabrišu na ovogodišnjem maratonu podržala i Saška Božić, vlasnica profila Vaš farmaceut na Instagramu, koja je trčala u majici sa logom Hrabriše.

Saška Božić je nakon istrčanih 21 km za hrabriše, poručila:

• Poslednja uzbrdica u Kneza Miloša lomi snagu, ali ne i duh. Na cilju me je čekala Ana, pa motivacija ni u jednom momentu nije izostala. Bravo Ana, rešile smo polumaraton!

Za takvu motivaciju, Saška je Ani poklonila osvojenu medalju a zauzvrat Ana je obećala da će vredno trenirati i zajedno sa Saškom trčati maraton sledeće godine!

hrabrisa na maratonu 1

A kada se jedan tim ujedini i pretrči preko 200km za druge, to izgleda ovako:

hrabrisa na maratonu 2

Hvala dragi prijatelji!